Witam |
Autor |
Wiadomość |
Krzysztof

|
Wysłany: |8 Mar 2010|, o 12:31 Witam
|
|
|
Nie bardzo wiedziałem gdzie napisać post wiec umieściłem go Hyde Park
Mam pytanie do szanownych kolegów a mianowicie w nie długim okresie czasu przenoszę się do Rzeszowa a dokładniej w sierpniu i chciał bym dołączyć do grona modelarzy Rzeszowskich . Mam nadzieje że zechcecie przyjąć nowego i będę mógł uczestniczyć w spotkaniach Rzeszowskich modelarzy. |
_________________ Pozdrawiam
Krzysztof |
|
|
|
 |
Bogdan

|
Wysłany: |8 Mar 2010|, o 19:24 Re: Witam
|
|
|
Krzysztof napisał/a: | Nie bardzo wiedziałem gdzie napisać post wiec umieściłem go Hyde Park
Mam pytanie do szanownych kolegów a mianowicie w nie długim okresie czasu przenoszę się do Rzeszowa a dokładniej w sierpniu i chciał bym dołączyć do grona modelarzy Rzeszowskich . Mam nadzieje że zechcecie przyjąć nowego i będę mógł uczestniczyć w spotkaniach Rzeszowskich modelarzy. |
Chłopie Ty już od 14 kwietnia jesteś zarejestrowany na tym forum - od tego czasu jesteś też co najmniej naszym sympatykiem. Wprawdzie nie znamy się osobiście, ale jest to kwestia kilku lotnych dni. Nie wiem skąd u Ciebie jakieś obawy - modelarze to bardzo życzliwi, cierpliwi i przyjaźni ludzie a w kupie zawsze raźniej. Czasami wpadamy tylko po to by pogadać...
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Krzysztof

|
Wysłany: |9 Mar 2010|, o 08:57
|
|
|
Witam