Zbocza w okolicach Rzeszowa ... |
Autor |
Wiadomość |
slawoj
slawoj
Wiek: 51 Dołączył: 07 Kwi 2011 Posty: 7 Skąd: Rzeszów / Warszawa
|
Wysłany: |8 Kwi 2011|, o 11:24 Zbocza w okolicach Rzeszowa ...
|
|
|
Koledzy,
czy macie jakieś pozytywane doświadczenia lotów zboczowych możliwie najbliżej Rz.?
Ja próbowałem w najbliższej mi okolicy - Lubenia / Siedliska - niemniej nie trafiłem z wiatrem więc w sumie to niewiele polatałem...
Najbliższe opisane zbocza to są widzę w okolicach Leska / Sanoka (na stronach piotrp.de) - niemniej fajnie byłoby znaleźć coś bliżej. Jeśli macie jakeś dośwadczenia proszę dajcie znać. |
_________________ Pozdrawiam,
Sławek |
|
|
|
 |
kylorc
Wiek: 31 Dołączył: 23 Kwi 2009 Posty: 3 Skąd: Rzeszów - Świdnik
|
|
|
|
 |
sebi30
sebi30
|
Wysłany: |28 Wrz 2012|, o 09:34
|
|
|
Witam..
Tak w drodze ciekawości zapytam, po co szukacie zboczy skoro przez ostatnie dwa tygodnie wieje tak, że ja helikiem raczej nie polatałem sobie, pod szybowce i samoloty to dość dobre warunki pogodowe.. |
_________________ Sebastian |
|
|
|
 |
slawoj
slawoj
Wiek: 51 Dołączył: 07 Kwi 2011 Posty: 7 Skąd: Rzeszów / Warszawa
|
Wysłany: |17 Paź 2012|, o 10:57
|
|
|
Witaj,
ja już kiedyś pytałem o to tu na forum, w dziale Imprezy i spotkania » Spotkania modelarskie » Bezmiechowa.. zimą.. masz odpowiedź na swoje pytanie, |
_________________ Pozdrawiam,
Sławek |
|
|
|
 |
IvanM

|
Wysłany: |17 Paź 2012|, o 14:15
|
|
|
sebi30 napisał/a: | Witam..
Tak w drodze ciekawości zapytam, po co szukacie zboczy skoro przez ostatnie dwa tygodnie wieje tak, że ja helikiem raczej nie polatałem sobie, pod szybowce i samoloty to dość dobre warunki pogodowe.. |
Latanie na zboczu polega właśnie na lataniu na dużym wietrze, który docierając do zbocza - musi unosić się w górę. |
|
|
|
 |
|