|
Forum Rzeszowskiego Klubu Modelarzy Lotniczych Nasza pasja jest piękna i zajmująca... |
 |
Hyde Park - akcja ratunkowa
IvanM - |6 Lis 2012|, o 18:51 Temat postu: akcja ratunkowa
Darek - |7 Lis 2012|, o 00:00
Przydałoby się nam takie cudo do ratowania modeli
Bowden - |12 Lis 2012|, o 13:43
Owszem przydałoby się takie cudo,ale nie przesadzajmy.W naszej sytuacji do poszukiwań modeli wystarczyłaby stosunkowo prosta klubowa platforma foto-video(np. quatrocopter) z jakąś lepszą kamerką.Myślę że znależliby się chętni piloci dyżurni do operowania tym sprzętem.Proponuję omówienie tego tematu na najbliższym zebraniu.
Jasiek - |12 Lis 2012|, o 18:42
Nie przesadzajmy, przecież Wacław P. jeszcze nie zawiódł swoim radarem. Trzeba Go odpowiednio docenić i zmotywować by nadal utrzymywał sprzęt w gotowości !
Jak ktoś chce, to może konkurować lepszym sprzętem.
Bowden - |12 Lis 2012|, o 21:37
Jasiu!!!Znowu chcesz się po czyjejś d...ślizgać?Jeszcze nic nie zostało ustalone a tobie już żal wydać parę groszy na ew.wspólne przedsięwzięcie.Wstyd Jasiu,chociaż wiem,że to uczucie jest Ci całkowicie obce.
Jasiek - |12 Lis 2012|, o 22:59
....Bowden , wstydź się za tak niepoczytalną wypowiedź na tym forum. Przeczytaj jeszcze raz mój post, napisałem go w języku polskim.
Bowden - |13 Lis 2012|, o 10:16
Z mojej strony,nie ma sensu komentowanie Twojego ostatniego postu.Niech ew. koledzy to ocenią jeśli będą mieli czas i ochotę.
|
|